Orutinerade

img_4956 (MMS)

Orutinerade


Life as we know it

Hat är en lögn, det finns ingen sanning i hat.
 


16e bilden: En bild på dig själv


it's your decision

Hede levererade mer än okej ihelgen och snart beger jag mig dit igen för att förhoppningsvis vinna lite pengar på bilbingon. Efter det far jag vidare till Sveg för några timmars mys med min brother from another mother ♥


Chill hemma hos Sandvold! Snart beger vi o...

img_1360 (MMS)

Chill hemma hos Sandvold! Snart beger vi oss vidare till hembyggdsgården.


Glädje!


Packar väskan och sen vidare till Hede för att spendera helgen där!


15e bilden: En person som du vill vara med

Skulle göra mycket för att få spendera några timmar med er alla igen





Vem lämnade vem?

Drar täcket över huvudet, blundar för verkligheten och hoppas på en bättre dag imorgon.


27/7


Fyndade två jackor på skullen som legat och skräpat i sisådär 30 år så dags att lufta dem lite.


Freedom comes when you lern to let go


Trust?
Years to earn, seconds to break.


Börja tagga till nu brudar, vi ses i höst!


Don´t look back in anger

4-1
Härdal-Hede
Matchen var väll inte direkt något att hurra förutom att man fick sig några fina skratt, kan dock varit sällskapet som gjorde kvällen så bra. Saknar dagarna i Östersund då kan fick se dessa trynen varje dag, kanske inte en så vacker syn men ack så tillfredsställande. Så tanken av att jag kommer spendera de flesta timmarna ihop med er i vinter sätter ett leende på mina läppar!


I'm your ch ch ch ch ch cherry bomb

Tror inte mitt rum varit såhär rent på flera år, iofs tog det några timmar också men det var det värt för nu behöver jag aldrig mer städa! (läs det där igen och tänk er vad rent det måste vara.) Nog om städning..
Väntar på att mitt hår ska torka sen styr jag mot hede och spenderar några timmar där för lite kvalitetstid med Rebbo och senare på kvällen blir det fotbollstittande. Verkar som att man måste klä på sig bra med kläder trots att man blivit lovad sol. Tänk så lättlurad man måste vara för att ens gå på en sån sak, sol här?
Aja, får se vad kvällen mer har att erbjuda!


Tar mig i kragen..

..och städar rummet!


Right now, to be honest, the only part in my life that make sense is the part i share with you


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


Helgen

Helgen spenderades i Sveg och kan inte säga mer än att det varit himla gött! Hann med lite grillning, paddlade kanot och spenderade några timmar i härdal. Själva paddlingen går att sammanfatta med ordet blött. Inte nog med att det började spöregna någon minut efter att vi börjat åka så bestämmer sig även Stefan för att välta båtarna så vi fick oss en simtur! Men lite vatten skadar ingen så det var mest kul. :)


Ser ut som Stefan redan innan vi dragit dansar segerdansen inför vältningen.


We should pretend it never happened

Ligger som en stor vattenpöl ute på altanen just nu, äntligen lite värme till denna by också. Jag klagar då inte! Även om ett dopp inte skulle sitta fel nu så får jag nöja mig med ett glas cola med is. Inte så pjåkigt det heller.

Sommaren iår går fortare än jag trodde den skulle göra men jag går rastlös mest hela dagarna, alla mina fina flickor sliter på sina jobb och jag kunde inte vara mer stolt över dem. (I smyg håller jag tummarna för att dem får sparken och gör mig sällskap här i hettan).


20/7




Blev upphämtad av denna brutta igår för en tripp till Sveg, hämtade lite kläder och annat.
Kvällen bestod av planering inför vintern och går allt som vi vill nu kommer det inte kunna bli annat än helt jäkla underbart! Men ska inte göra några glädjeskutt i förväg eftersom allt hänger på en smal liten tråd.


Björnfesten 2011










Vemdalen

Har varit hemma någon vecka nu men inte riktigt haft tid att kika in här. Men några påpekningar senare från en viss dam i hede så sitter jag här och gör ett helhjärtat försök igen.


Verkar för övrigt som vi lyckas pricka in att ha hela 11 själar på gården även denna sommar med. Tummen upp för de!




RSS 2.0