Ljungvägen

Kommer från och med ikväll, åh några månader framåt att befinna mig på www.ljungvagen.blogg.se 
På återseende.


Flytten

Packar som en tok, fått ihop sju banankartonger nu och är långt ifrån klar. Imorgon klockan 9 rullar första släpet iväg. Kanon! :)


Nellys rea

Det kliar i fingrarna när jag kikar in på Nelly, tanken av att bara klicka hem några plagg känns ganska lockande. Men med tanke på allt som snart komma skall så står jag emot. Vi rullar snart in i November vilket innebär forum, stockholm och inflyttning, bara det kommer kosta mig en förmögenhet. Men jag klagar inte, kommer bli galet.


Kärlek på hög nivå ♥


Ljungvägen

Flytten är komplicerad, huvvah! Går inte riktigt som vi vill men jag tror det löser sig snart. Om inte annat blir vi åtminstone skillad på att köra släpvagn :)


Brukar blida runt, hänga runt, låna pengar.

betalat soffan- check!
pellets- check!
Det börjar ta sig i huset men på bankkontot börjar det dessvärre eka. Men snart rullar nästa lön in och vi är på banan igen! plus minus noll kan jag leva med. Men nog om det! :)
Imorgon väntar ett besök hos tandläkaren, sista gången innan den skiten ska behöva betalas. Men några hål ska det nog inte finnas, förhoppningsvis!


Pellets

Drar snart iväg till Hede för att hämta hem en jäkla massa pellets, 600 kg. Här ska eldas i vinter och om ca 3 dagar börjar flytten. Kan bli ett underbart kaos.


Fjällvallen

Sista dagen Stafen var här så vi tog oss iväg upp på fjället för lite mys!





22/10

img_0076 (MMS)


Särvfjället

Blev på Särvfjället vi hamnade, blåste rätt hårt på toppen men det blev en trevlig tur. En och annan plankning + ett åsnebesök!








Vandring!

Tar oss upp på något trevligt fjäll.


Husky

Ska kila iväg och hämta våra efterlängtade biljetter alldeles strax, kommer bli en fin spårning under lördagen!
En favorit i repris så att säga ♥







Födelsedag

Spenderade gårdagen i Östersund med några av tjejerna, vissa använde korten flitigt! Efter det bar det av till Mamma som fyllde 45, så grattis på födelsedagen mamma! :)


Ett telefonsamtal senare..

..och jag lääängtar som en tok! ♥ bättre beslut!


Salongen

Spenderat 6 timmar hos Sofia på Salongen idag, känns som de kommer dröja länge tills nästa gång. Tiden gick endå hyffsat fort och idag var jag dessutom bara sällskap!




Just nu!


Lika som bär


Lördag hela veckan

Känns som att det enda vi kommer att göra denna vecka är att åka bil, ett himla flängande kommer de att bli. Men är nog i slutet endå värt det. Utdelning på Lördag så att säga! woopwoop




Pomenix med bönan imorse!



Nu drar vi vidare till grannbyn! :)


Det går bra nu!

Åh jag är så öst nu att jag inte har en aning om hur jag ska kunna blunda inatt. Kan nästan lova att jag har räddat både vintern och kassan för i år. Underbart!
Nu, sängen.



Tur på fjället

Var upp på fjället idag för att kika om petter vad kvar i stugan där, tyvärr hade han åkt hem men vi tog oss en kik på huset genom fönstrerna, såg riktigt fint ut!


Räknar ner dagarna nu

17.


ChillNorway

Nya arbetskläderna!


Crying is not a sign of weakness, sometimes it is a sign that you have been trying to be strong for too long


22:55

Ingen klarhet och ingen Jenny. Gör ett nytt försök imorgon! Då väntas även middag med brudarna uppe på åsen, närmare bestämt gräddhyllan! känns som de kan bli riktigt mysigt, inte träffats allihopa på ett tag nu så vi har mycket att ta igen.


Torsdag

Väntar på att Jenny ska rulla in i Härjedalen så att vi kan gå igenom huset med henne, känns ganska galet att hon inte ens vet vad hon kommer betala för. Men jag är rätt säker på att hon inte blir besviken. Annars är det inte så mycket som händer i dalen idag faktiskt, ska försöka ordna upp lite inför vintern och förhoppningsvis får vi någon klarhet så vi kan åka mot Östersund imorgon.


Jag saknar dig

Varit iväg på ett besök på sjukan i hede idag, känns som att man börjar bli stammis där nu faktiskt. Behöver då inte anmäla mig längre! Denna gång var det för att lämna hud så nu är det gjort iallafall. Annars har inte mycket hänt, skulle iväg på barmarksträning nu på kvällen med en viss Hedin men icke, så blev ett bio besök med brudarna, mamma och magnus! Såg filmen jag saknar dig, sällskapet var bra men filmen var väldigt dålig så hade nästan hellre hoppat i träningsbyxorna.


Godmorgon!

Vaknade av att jag hade solen i ansiktet, vilket var ett hyffsat bra sätt att vakna på. Ska snart kila över till elin som förövrigt har ringt mig som en galning! Blir en tripp upp på jobbet för att kolla om jag har några jobbdagar denna vecka/helg och sedan kikar vi nog in i shoppen för att ögonshoppa lite. Inte helt fel det heller!


Härligt Sverige

Efter en sjukt bra match kryper jag ner under täcket, avundas på Rebecca och somnar förhoppningsvis med en viss Lustig i tankarna! Känner suget efter en em biljett.. Eller vad säger ni brudar?




Solsken!

Dags för att slänga i lite tvätt i maskinen och sedan en lååååång promenad i det fina vädret, får se om jag kan tjata mig med grannen kanske!


HUR KAN MAN INTE TYCKA OM DIG? <3


.


Favoriterna ♥

Resan till Sveg gick bra trots halkan, kändes som att vi fick krypa dit. Bilen var iallafall ok vilket var huvudsaken! Var in på banken för att växa pengar och sedan rullade vi hemåt. Har sedan dess spenderat dagen med Madeleine och Elin, och som det ser ut nu så är allt klart till vinter med boende, träffade nämligen Arne nu på kvällen och eftersom huset är så stort så är det nu bestämt att Madeleine också flyttar in, därav kommer det alltså bli Jenny, Elin, Jag och Madeleine. Plus att gästrummet kommer innehålla en Lina och en Rebecca. Kommer bli en kanon vinter med andra ord!




Vad jag tycker om er! ♥


Kontrakt

Ingen Arne visade sig idag, så något kontrakt blev aldrig skrivet. Kommer väl så småningom! Fick istället bli ett besök hos mormor och nu på kvällen har jag spenderat någon timme i bastun, vilket resulterade i att jag är len som en babyrumpa just nu och luktar godis, allt tack vare victoria secret!

Slänger mig i sängen trots att klockan är runt 22 för imorgon väntas besiktning i Sveg. Vuxenpoäng!



Söndag

Känns som att jag är uppe med tuppen trots att klockan är halv 10, att vara morgontrött är inte så rockigt.. Idag ska jag och brudarna iväg för att träffa husägaren och gå igenom sakrerna inför vintern, möjlligtvis skriva kontrakt, inte helt säker på att de var idag, kanske kommer han upp senare denna månad för det, men lär visa sig! :)

Älskade älskade du!

Vi delar så mycket, inte bara för att vi är av samma sort, inte bara för att jag finns pga dig och inte för att jag är din dotter. Utan för att vi är lika, vi är så förbannat lika och jag kommer alltid stå vid din sida.

Det finns inget som är så viktigt här i livet som du är för mig, inget som betyder så mycket. Jag skulle vilja säga att du är värd din vikt i guld, vilket dock skulle vara dumt eftersom du är väldigt tunn så värdet hade nog sluta på ett lågt tal. Men de ligger tyngd i det ordspråket och de flesta skulle förstå vad jag menar..
 
Alla minnen som vi delar, dåliga som bra, har fått oss hit idag och har format oss till fina människor.
Du har gett mig två ben som står stadigt på jorden. Du har lärt mig att tänka med både hjärna, hjärta och själ. Du har lärt mig rätt och fel..
..och det är just de där sist nämnda, du har lärt mig rätt och fel.
Det finns ett stort fel och det är den där dumma genen. Sjukdommen den skapar är ett stort jävla fel.
Ett fel som det egentligen inte går att styra över, en simpel gen som ingen rår för utan som bara finns där.
Så jag har ingen rätt att skrika, ingen rätt att vara arg och ingen rätt att vara ledsen.
Men det är så jag reagerar, varje gång.
J
ag skulle aldrig säga förlåt fast att jag borde vissa gånger. De är så jag försöker säga emot, visa hur hjälplös jag känner mig, för det är de som är jobbigast, att känna sig så hjälplös, att inte ha kontroll över själva situationen. Jag har ingen aning om hur du tänker, jag vet egentligen inte om jag skulle vilja det heller. Men jag önskar att du skulle veta hur jag tänker och känner, om du bara för en dag kunde känna den smärtan jag känner de dagarna där genen tar över, där viljan blir för stor och du inte längre kan stå emot, om du bara fick känna för en dag, en endaste dag hade jag varit nöjd. Då vet du hur jag har det. Men jag vet även att inte ens det inte skulle hjälpa, det är omöjligt att komma innanför de där "skalet" som bildats, den där bubblan som är starkare än tusen hårda och sårande ord, där orden istället stutsar tillbaka fast denna gång från din mun, mot mig. Där det inte finns något skal, för jag har ingen bubbla, ingen gen. Inte än. Helst aldrig.



Resultatet efter att saxen varit framme!


Lördagsmys!

Mys på brynnan ikväll, välbehövligt!



.


Over and out.

Jag brukar inte lägga energi på folk som jag faktiskt överhuvudtaget inte känner. Men imorse vaknade jag, hade för tillfället en väldigt bra morgon. Tills jag kastade över ett öga på telefonen och hade fått ett sms som fick mig att bli rätt less. I dagens samhälle bryr vi oss uppenbarligen mer om andra än oss själva. Jag tycker att man kan lägga den energin man lägger ner på att vara trångsynt och grubbla över andras vänner på något viktigare. Något med betydelsefullt. Fan låt bruden va, hon har gått genom eld för dig, men tillslut brändes även hon.

Sista rycket innan helg


Skalets inredning

Ringde från jobbet imorse och blev inkallad för jobb! Var bara att klä på sig och kliva upp trots att jag hade fint sällskap i sängen. Men behöver alla timmar jag kan få och trivs på jobbet så klagar inte.


Gos!

Hemkommen från Sveg med ett nytt fräscht hår nu! Har bara hunnit springa över till faster för att hjälpa henne med de 7 nykomna valparna, hur underbara som helst! Nu, mat!


Lasvegas

Dags för en tripp mot Sveg, håret ska äntligen få känna på saxen! Lär behövas efter 20 veckors uppehåll.


.


Lördag

Verkar som varje liten själ ska iväg på oktoberfest, vilket de gör rätt i. Själv sparar jag krafterna inför vinter. Det kommer bli hårt, för hårt! enough about that.. Inne på min andra jobbdag nu och allt flyter på väldigt bra. 9-17 jobb passar nog mig som fisken i vattnet just för tillfället åtminstone!


RSS 2.0