Röd är också en färg



Går och lägger mig som en kräfta men hoppas på att det lägger sig tills imorgon.


Anywhere you are, I am near



What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't


Tog oss en kvällspromenad








Once we accept our limits, we go beyond them


26/5

Blev ett besök hos Herr Doktor idag eftersom jag bara blivit sämre i min sjuka. Gick därifrån med kåvepelin för min sprucka trumhinna och stygga hals. Känns gött att jag vet att det bara blir bättre nu, kan inte påstå att jag varit något riktigt kap att hänga med de senaste dagarna. Annars har det inte hänt mer, ingen sol syns till men under eftermiddagen fick vi åtminstone finbesök av Doris, så de senaste timmarna har bestått av en massa bus.


Räknar dagarna

Det har varit väldigt dåligt med sol här de senaste dagarna men vi hoppas på att sista veckan som är kvar nu är mer givande. För det börjar faktiskt dra ihop sig till hemgång, känns riktigt skönt att komma hem igen då jag vet vad som väntar där. ♥ Längtar hem av bara tanken.
Menmen.. Nu på slutspuren är det bara två små underbara själar kvar här nere. Lina tog tåget upp runt 3 idag för att kirra hem det efterlängade körkortet, så vi håller tummar och tår.  Går det som planerat rullar hon och Sandra ner hit igen runt torsdag nästa vecka och vi spenderar de sista dagarna i Göteborg, där väntas Metallica, Liseberg och en hel del shopping.


Glad Midsommar!

Midsommar blev inte riktigt som vi hade tänkt iår, jag åkte på vääärldens förkylning så vi valde att stanna hemma. Käkade gomiddag, gjorde kransar och bara myste! vuxenpoäng på hög nivå ♥


Make them wonder why you're still smiling


Idag mår vi som vi förtjänar

Blev en utgång med brudarna igår för att fira Lina. Eftersom det var måndag hade vi inte allt för många alternativ att välja mellan så det fick bli Madison. Det var det helt okej med folk, faktiskt mer än vad vi hade förväntat oss med tanke på att det inte "dragit igång" här ännu. Timmarna rullade iväg fort och kvällen avslutades med ett stagedive av Lina, olyckligtvis föll hon rakt ner i marken men det gav många skratt, tror inte kvällen kunde få ett bättre avslut!



13e bilden: Du och någon klasskompis



Världens absolut bästa klass. ♥
Snart ses vi igen och som jag längtar!


HAPPY BIRTHDAY!!



Fina födelsedagsbarnet ♥


12e bilden: En bild på din vardag





Under de senaste tre åren kan man säga att ni varit min vardag, genom både bra och dåliga tider. Det är otroligt att vi inte blir less på varandra men vi funkar väldigt bra ihop, mer än bra. ♥


breathe you out, breathe you in.




Kom hit kära du.


Vi langar nu mera åt oss själva!




11e bilden: En person du kan berätta allt för

Önskar jag kunde placera en bild här.


Årets första dopp i Svenska vatten





10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll

Åh den första personen som faktiskt dyker upp i mitt huvud är Sofie Staf! Hon är en sån genom snäll person så man blir glad av att bara tänka på na. Det är nått alldeles extra med dig bruden.




who's gonna bring me back to life?


Lovisas födelsedag

Idag har det varit soligt väder hela dagen så det passade perfekt att cykla ner till skummeslöv och ge lovisa hennes försenade födelsedagspresent! Tror dock jag och Madeleine var mer öst över den än vad hon var.











Woop woop! Äntligen lite sol.



Tänder grillen och är på strålande humör!


9e bilden: Någon i din släkt


Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med er!


Run to your mama

Internet krånglar väldigt mycket här så får passa på att slänga in lite inlägg när jag har chansen.
Idag är vädret sådär, inget ligga-och-steka-i-solen-vädret direkt. Det blåser och är inte mer än 15 grader skulle jag tippa på. Alltså finns det inte så mycket att göra här nere så jag går mest och väntar på att brudarna ska dyka upp. Tror dem kommer med tåget imorgonbitti kanske? eller om dem tar bilen ner imorgon. Det lär visa sig om inte annat :)


-



sometimes we put up walls.
not to keep people out
but to see who cares enough to
knock them down.


Hello Sunshine!



Skönare dag! Får väll hoppas att jag fått i mig lite D-vitamin för som det ser ut nu ser vädret inte så lovande ut några dagar framöver. Annars har jag inte gjort så mycket annat än legat i solen idag, hunnit med att blivit lite kortare men friskare i håret och fått besök av Mormor och Leif också dock.


Dags för ett klipp

Bikinin sitter på så nu tänker jag inte låta dom sova längre i rummet intill. Frågan är om jag ska satsa på stranden eller altanen idag? Vädret lär inte hålla i sig hela dagen ändå så borde kanske lägga mig här hemma.

Dessutom måste jag hinna förbi frisören idag, mitt hår ser ut som ett råttbo och tänker därför klippa av det!




8e bilden: En person du saknar



Att ha dig så långt bort är rätt jobbigt, men det dröjer inte länge innan vi ses igen.
 Tack och lov för det


Vemdalen - Båstad

Efter många funderingar hit och dit tog jag beslutet att ändå fara till Båstad, så här ligger jag nu i sängen med mina nya fula glasögon och läser jag är ozzy. Inte så himla rockigt faktiskt men otroligt skönt. Det är precis de här jag behöver för att stå stadigt igen. Jag lämnade det mesta där hemma på några vinglande ben och visste inte när jag skulle falla. Nu låter det här väldigt drastiskt men jag behövde helt enkelt komma bort om man säger så.  Efter några veckor här förväntar jag mig att jag åker härifrån med fötterna på jorden igen.

Jag kan dock inte undgå att sakna er där hemma.


Världens minsta gos!

I en värld full av liv
Allt förenas här
Som en cirkel sluts
Av kärlekskraft
Alla har en plats
Allting har en mening
Det är vår värld
En värld full av liv


I cant take it take it take no more


Älskade underbara ni!



Under dessa tre år har jag nog inte insett vad vi faktiskt hade, tills nu.
Det är inte slut nu va brudar? Säg att det bara är början på något så mycket större. Ni är med mig varje dag


I think the only reason people hold on to memories so tight is because memories are the only things that don't change when everything else does


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


Happinesss ♥
När livet var enkelt.


Forgive, sounds good, Forget, I'm not sure I could



När verkligheten kommer ikapp en vet man inte riktigt vem man kan lita på längre.


"Yeah you say that you love me, Why don't you fuck off?"

Jag vet faktiskt inte vart jag ska börja men kan säga att mitt liv är väldigt upp och ner just nu, men mest ner. Jag har mig själv att skylla för jag har satt mig i denna situation helt själv. Jag har svikit den personen i mitt liv som faktiskt betydde mest, som fanns där dag som natt och skulle göra precis allt för mig. I den famnen kände jag mig en gång väldigt trygg. Kändes som att inget kunde förstöra oss ett tag.
Men där hade jag fel. Det gick att få isär oss och i tårar skiljdes vi den gången. Nu är det min tur att orsaka den smärta igen. Jag har förstört dig denna gång och jag vet precis hur det känns för det var jag som gick iväg med det förra gången. Det är det som gör mig mest ont, jag vet precis hur mycket du lider, hur fruktansvärt arg och ledsen du är. Själv försöker man förklara sig genom att säga förlåt. Men ett sånt ord hjälper inte nu. Det har alldeles för liten betydelse i jämförelse med det jag orsakat.

Du har fortfarande mitt hjärta, tro det eller ej. Förlåt för smärtan älskade du.
Jag ska göra det hel igen, det lovar jag dig. 



RSS 2.0